Nederlands leren in 1 week? Ja,dat kan!


Richard van Egdom

 

Moedertaal Nederlands (uiteraard), spreekt ook vlot Frans, Engels en Duits en kent wat Pools en Catalaans.


Studies:

gezinssociologie en organisatieontwikkeling (Organizational Development en teambuilding) aan de Universiteit Leuven.


Carrière:

OD en teambuilding, privé coaching/counseling van topmanagers en vrije beroepen (integratie carrière en gezinsleven), bergwandelgids Pyreneeën (leadership, teambuilding), en intensieve privécursussen Nederlands voor toplui en andere hoogopgeleiden.


Hobby's:

Bergwandelen, Pyreneeën, Aikido, renoveren.

Filosofie en leerprocessen (docent fenomenologie van de psychosociale persoonlijkheidsontwikkeling aan het IUFP van de universiteit Rijsel, Lille II, Droit et Santé), talen.


Nederlands leren in 1 week? Ja,dat kan!

Snel en goed Nederlands leren in één week of een beperkt aantal weekends kan. Dat bewijzen deze privé spoedcursussen met een met persoonlijk programma Nederlands op maat van je behoeften en huidig niveau, al jaren !


Of je zelf, je baas, collega, vriend, vriendin of partner absoluut beginner, basisgebruiker of vaardiger is, samen stellen we realistische doelstellingen voor een intensieve en efficiënte privé-cursus Nederlands op.


Een moedertaalspreker als leraar die de specifieke moeilijkheden van Frans-, Engels-, en Duitstaligen of anderstaligen die één van deze talen als tweede taal leerden, door en door kent.

Met ervaring van het bedrijfsleven (Organizational Development en teambuilding)

Zowel als van de vreugden en zorgen van het managerleven (15 jaar privé-coaching)

En een brede algemene cultuur.


Onze intensieve privé spoedcursussen Nederlands gaan doorgaans door in Hotel Greenpark.

Hotel Greenpark is  een rustig gelegen en familiaal gerund business hotel in Sint-Pieters-Leeuw bij Brussel. Erik, de eigenaar is een gewoon gezellige man die om zijn, vaak jarenlang vaste, klanten echt bezorgd is.

Je gesprekspartners bij het avondmaal, Roger, Raymond en Hilde zijn voorzitter van de maatschappij voor sociale huisvesting en vroeger eerste schepen (wethouder), een houthandelaar op rust maar actief globetrotter en een leraar Nederlands voor allochtonen.

Alle drie boeiende gesprekspartners met een brede algemene cultuur waarmee je gezellig verder Nederlands kan oefenen. 

Als je baas, collega, vriend of vrienden of jezelf dat wenst, kan die intensieve privé-cursus Nederlands ook elders.