Spoedcursus NT2 Nederlands voor hoogopgeleiden
5, 7 of 9 dagen residentiel, maar ook online, intensieve persoonlijk aangepaste privé-cursus & taalbad

Nederlands leren? Privé? Met een ervaren privé-docent Nederlands? In 5, 7 of 9 dagen of een aantal weekends.

Richard van Egdom en Inge Reinders zijn ervaren en efficiënte privé-docenten Nederlands en taalcoach voor hoogopgeleide anderstaligen. Met hen leert je anderstalige baas, collega, partner, vriend of familielid in een minimum aan tijd een maximum aan Nederlands: mooie uitspraak en zinsmelodie, correcte zinsbouw, de nodige maar niet onnodige grammatica en het vocabulaire dat ze nodig hebben.

 

een ervaren efficiënt privédocent Nederlands NT2Nederlands leren met Richard.

Moedertaal Nederlands (uiteraard), spreekt ook vlot Frans, Engels en Duits en kent wat Pools en Spaans.

Studies: master gezinssociologie en postmaster organisatieontwikkeling (Organizational Development) aan de Universiteit Leuven.

Carrière: Organisatieontwikkeling en consultancy, privé-coaching/counseling van topmanagers en vrije beroepen (integratie carrière en gezinsleven), bergwandelgids Pyreneeën (leadership, zelfredzaamheid), en intensieve privé-cursussen Nederlands voor toplui en andere hoogopgeleiden.

Hobby's: Bergwandelen, Pyreneeën, Aikido, renoveren. Meer intellectueel: filosofie en leerprocessen (extern docent fenomenologie van de psychosociale persoonlijkheidsontwikkeling aan het IUFP van de universiteit Rijsel, Lille, Droit et Santé), talen.

 

Nederlands leren met IngeNederlands leren met Inge.

Moedertaal Nederlands (in Nederland opgegroeid en gestudeerd, maar ook al heel wat jaren wonend in Vlaanderen), spreekt vlot Engels, kent goed Frans, en wat Duits en Roemeens.

Studies: bachelor Taalwetenschap aan de Radboud Universiteit, duale master Nederlands als tweede taal aan de Universiteit van Amsterdam.

Carrière: als taalkundige meegewerkt aan spraaksynthese en spraakherkenning bij Google, lessen Nederlands aan universitair talencentrum en taalcoaching in bedrijven (zowel in Nederland als in Vlaanderen), wetenschappelijk medewerker aan de KU Leuven opstellen taalexamens Nederlands (Certificaat Nederlands als Vreemde Taal).

Hobby's: Wandelen samen met Richard in de Pyreneeën, koken en experimenteren in de keuken, yoga, romans lezen, Frans studeren.

Snel en goed Nederlands leren in één week of een beperkt aantal weekends kan. Dat bewijzen onze spoedcursussen met persoonlijk programma Nederlands op maat van je behoeften en huidig niveau, al jaren! Getuigenissen.

Contact? richard@leernederlands.com
of bel
+32 497 62 18 05 (laat eventueel een berichtje want als we les geven, kunnen we niet antwoorden)

 

meer info over deze online en residentiële taalcursussen NederlandsInhoudstafel website snel goed Nederlands leren:

Hoe verloopt zo'n residentiële spoedcursus Nederlands?

Intensieve online cursus Nederlands als tweede taal (NT2).

Evalueer je taalbeheersing Nederlands! 

Boeiende getuigenissen van enkele oudstudenten. 

Wat kost zo'n efficiënte spoedcursus?

Nuttige downloads en links voor anderstaligen die Nederlands leren.

Samenvatting.

Contact? richard@leernederlands.com of bel +32 497 62 18 05 (Laat zo nodig een berichtje als we les geven, gaat de les voor.)